Dakwerken Mol

Dakwerken in de regio rond Mol

In de regio van Mol doet men beroep op Lathi Construct voor allerhande dakwerken. Met meer dan 15 jaar ervaring, zijn wij de perfecte partner voor dakrenovatie en bouwen van nieuwe daken. Als u nieuwbouw of renovatie plannen heeft, kunnen wij u voorzien van vakmanschap tegen een eerlijke prijs.

Neem een kijkje tussen onze realisaties en u zal ontdekken dat wij instaan voor allerhande dakwerken met een uitstekende afwerking.

Met Retie en Arendonk als uitvalsbasis, bieden wij onze diensten aan doorheen de regio. Dankzij de gemakkelijke verbinding met steden zoals Mol, treft u zodoende ook daar onze werven aan. Ontdek vandaag nog wat Lathi Construct voor u kan betekenen en neem contact met ons op.

Diverse Dakwerken

Hellende Daken, maar ook Platte Daken

Hellende daken, maar ook platte daken vereisen elk een andere aanpak. Een hellend dak vereist een waterdicht en voldoende dampopen onderdak. Dat onderdak draagt op zijn beurt weer bij tot een betere of volledige winddichtheid van uw dakschild.

Vandaag de dag verkrijgen Soepele onderdaken steeds meer de voorkeur op de stijve onderdakplaten. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het plaatsingsgemak en de verbeterde winddichtheid. Een installatie met houtvezelplaats (geplaatst met tand en groefsysteem) garandeert 100% winddichtheid.

Voor de dakbedekking heeft u keuze uit betonpannen, pannen in gebakken aarde, natuurleien, kunstleien en staande naad in zink en koper.

Bij platte daken gaat onze voorkeur uit naar roofing of EPDM.

Renoveren van daken

Het renoveren van daken heeft totaal andere aandachtspunten dan nieuwbouwprojecten. Hierin onderschijden we ons door ook in te staan voor de renovatie van daktimmer en hellende daken, maar ook het vernieuwen en opfrissen van daken, kapconstructies, goten en oversteekbekleding. Dankzij onze jarenlange ervaring in het renoveren van daken, zijn wij de perfecte partner voor een betrouwbare herstelling.

Daktimmerwerken

De werknemers van Lathi Construct hebben allemaal ervaring als schrijnwerker. Hierdoor kunnen we ook instaan voor het plaatsen van kapconstructies, maar ook het bekledne van overstekend en gevels in hout of kunststof.

Dakgoten en Afvoeren

Een dak is niet volledig afgewerkt zonder het plaatsen van dakgoten en afvoeren. Onze vakmannen kunnen instaan voor de plaatsing van goten en afvoeren. We kunnen deze aanleveren in zink of koper.