Dakwerken Arendonk

Uitvalsbasis te Arendonk

De zaakvoerder van Lathi Construct is opgegroeid te Arendonk. Het is dan ook geen verrassing dat wij vanuit onze uitvalsbasis in De Brulen in hebben mogen staan voor het aanleggen en renoveren van vele Arendonkse daken. Een mooi voorbeeld van ons kunnen is de totaalrenovatie van het Begijnhof pand.

Met meer dan 15 jaar ervaring, zijn wij dan ook de partner bij uitstek voor allerhande dakwerken. Zowel voor nieuwbouw of renovatie voorzien wij u van vakmanschap tegen een eerlijke prijs.

Neem een kijkje tussen onze realisaties en u zal ontdekken dat wij instaan voor allerhande dakwerken met een uitstekende afwerking.

Waarom kiezen voor Lathi Construct?

Als het op dakwerken aankomt, kan niemand tippen aan zaakvoerder Andy Dielis. Een ware professional die alle aspecten van de werf in goede banen kan leiden. Op die manier zorgen we ervoor dat het werk op tijd en naar tevredenheid wordt afgewerkt. U staat rechtstreeks in contact met de zaakvoerder die de laatste hand legt aan elke werf.

Voor dakbedekking heeft u keuze uit betonpannen, pannen in gebakken aarde, natuurleien, kunstleien en staande naad in zink en koper. Voor de afwerking van platte daken werken we doorgaans met roofing of epdm.

Voor elk daktype

Van energiezuinige, esthetische tot duurzame afwerkingen - Uw dak verdient dat beetje extra liefde. Of u nu een specifieke afwerking in gedachten heeft of uw volledige dak een energiezuinige functie wil laten vervullen, onze professionele service laat het toe om de perfecte keuze te maken.

Ontdek vandaag nog wat Lathi Construct voor u kan betekenen en neem contact met ons op.

Dakwerken Arendonk Contacteer Ons

Diverse Dakwerken

Hellende Daken, maar ook Platte Daken

Hellende daken, maar ook platte daken vereisen elk een andere aanpak. Een hellend dak vereist een waterdicht en voldoende dampopen onderdak. Dat onderdak draagt op zijn beurt weer bij tot een betere of volledige winddichtheid van uw dakschild.

Vandaag de dag verkrijgen Soepele onderdaken steeds meer de voorkeur op de stijve onderdakplaten. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het plaatsingsgemak en de verbeterde winddichtheid. Een installatie met houtvezelplaats (geplaatst met tand en groefsysteem) garandeert 100% winddichtheid.

Voor de dakbedekking heeft u keuze uit betonpannen, pannen in gebakken aarde, natuurleien, kunstleien en staande naad in zink en koper.

Bij platte daken gaat onze voorkeur uit naar roofing of EPDM.

Renoveren van daken

Het renoveren van daken heeft totaal andere aandachtspunten dan nieuwbouwprojecten. Hierin onderschijden we ons door ook in te staan voor de renovatie van daktimmer en hellende daken, maar ook het vernieuwen en opfrissen van daken, kapconstructies, goten en oversteekbekleding. Dankzij onze jarenlange ervaring in het renoveren van daken, zijn wij de perfecte partner voor een betrouwbare herstelling.

Daktimmerwerken

De werknemers van Lathi Construct hebben allemaal ervaring als schrijnwerker. Hierdoor kunnen we ook instaan voor het plaatsen van kapconstructies, maar ook het bekledne van overstekend en gevels in hout of kunststof.

Dakgoten en Afvoeren

Een dak is niet volledig afgewerkt zonder het plaatsen van dakgoten en afvoeren. Onze vakmannen kunnen instaan voor de plaatsing van goten en afvoeren. We kunnen deze aanleveren in zink of koper.

Dakrenovatie

Oude dakbedekking verwijderen en nieuwe bedekking plaatsen

Hellende en platte daken vereisen elk een specifieke aanpak. Zo vereist een hellend dak een waterdicht en voldoende dampopen onderdak. Zo'n onderdak draagt bij tot een betere of volledige winddichtheid van uw dakschild.

Wanneer de constructie van uw dak nog in goede staat verkeerd, dan is vaak een vernieuwing van de dakbedekking de beste mogelijkheid. Qua dakbedekking heeft u heel wat keuze: betonpannen, pannen in gebakken aarde, natuurleien, kunstleien en staande naad in zink en koper voor hellende daken; EPDM of roofing voor platte daken.

Een overzetdak plaatsen

Soms is het mogelijk om op de bestaande dakbedekking een lattenconstructie aan te brengen. Zoiets noemen we een overzetdak. Om voor dergelijke dakrenovatie te kiezen, moet de onderliggende dakbedekking wel geschikt zijn voor de montage van een houten constructie. Zo is dat bijvoorbeeld bij dakpannen vaak niet mogelijk. We zorgen steeds voor een mooie kwaliteitsafwerking die ervoor zorgt dat het nieuwe dak er weer als nieuw uitziet. Daarom is het aangeraden om eerst contact met ons op te nemen en de situatie ter plaatse te bekijken.

Volledige vernieuwing van dakconstructie

Het kan ook mogelijk zijn dat uw dakconstructie te hard aangetast is door vocht of begint door te zakken. In dat geval is het nodig om een volledig nieuw dak te plaatsen. Een klus van grotere omvang aangezien hier heel wat manuren in kruipen. Aangezien de vereisten voor elk project sterk uiteen kunnen lopen, is het aangeraden contact op te nemen om de huidige situatie te bekijken.