Dakrenovatie

Specialist in Dakrenovatie

Dakrenovatie is een van de specialiteiten van Lathi Construct. Met meer dan 15 jaar ervaring, zijn wij de perfecte partner voor het renoveren van daken. Dus als u plannen voor dakrenovatie heeft, kunnen wij u voorzien van vakmanschap tegen een eerlijke prijs.

Een dakrenovatie heeft totaal andere aandachtspunten dan een nieuwbouwproject. Daarom specialiseren wij ons in de renovatie van daktimmer en hellende daken, maar ook het vernieuwen en opfrissen van daken, kapconstructies, goten en oversteekbekleding. Dankzij onze jarenlange ervaring met betrekking tot dakrenovatie, zijn wij de perfecte partner voor een betrouwbare herstelling.

Neem een kijkje tussen onze realisaties en u zal ontdekken dat wij instaan voor allerhande dakwerken met een uitstekende afwerking.

Wij bieden onze diensten aan doorheen gans Vlaanderen. Zodoende treft u onze werven aan in de Kempen, maar ook daarbuiten. Ontdek vandaag nog wat Lathi Construct voor u kan betekenen en neem contact met ons op.

Dakrenovatie Contacteer Ons

Is uw dak toe aan renovatie?

Oude dakbedekking verwijderen en nieuwe bedekking plaatsen

Hellende en platte daken vereisen elk een specifieke aanpak. Zo vereist een hellend dak een waterdicht en voldoende dampopen onderdak. Zo'n onderdak draagt bij tot een betere of volledige winddichtheid van uw dakschild.

Wanneer de constructie van uw dak nog in goede staat verkeerd, dan is vaak een vernieuwing van de dakbedekking de beste mogelijkheid. Qua dakbedekking heeft u heel wat keuze: betonpannen, pannen in gebakken aarde, natuurleien, kunstleien en staande naad in zink en koper voor hellende daken; EPDM of roofing voor platte daken.

Een overzetdak plaatsen

Soms is het mogelijk om op de bestaande dakbedekking een lattenconstructie aan te brengen. Zoiets noemen we een overzetdak. Om voor dergelijke dakrenovatie te kiezen, moet de onderliggende dakbedekking wel geschikt zijn voor de montage van een houten constructie. Zo is dat bijvoorbeeld bij dakpannen vaak niet mogelijk. We zorgen steeds voor een mooie kwaliteitsafwerking die ervoor zorgt dat het nieuwe dak er weer als nieuw uitziet. Daarom is het aangeraden om eerst contact met ons op te nemen en de situatie ter plaatse te bekijken.

Volledige vernieuwing van dakconstructie

Het kan ook mogelijk zijn dat uw dakconstructie te hard aangetast is door vocht of begint door te zakken. In dat geval is het nodig om een volledig nieuw dak te plaatsen. Een klus van grotere omvang aangezien hier heel wat manuren in kruipen. Aangezien de vereisten voor elk project sterk uiteen kunnen lopen, is het aangeraden contact op te nemen om de huidige situatie te bekijken.

Wat kost een dakrenovatie?

Voor een duurzame dakrenovatie is het belangrijk om te kiezen voor kwaliteitsproducten en zorgvuldige plaatsing om grotere schade te voorkomen. Elk project heeft zijn eigen vereisten en er spelen veel verschillende factoren een rol die de kosten voor een dakrenovatie bepalen. Wil je graag een idee hebben van de kosten? Neem dan contact met ons op en wij komen ter plaatse een kijkje nemen.