Dakdekker

Betrouwbare Dakdekker

U bent op zoek naar een betrouwbare dakdekker, want u wil uw dak laten vernieuwen of renoveren. Met meer dan 15 jaar ervaring, is Lathi Construct de perfecte partner voor al uw dakwerken - nieuwbouw of renovatie. We zijn voornamelijk actief in de regio rond Arendonk en Retie, maar bieden onze diensten aan doorheen gans Vlaanderen. Zodoende treft u onze dakdekkers aan in gans de Kempen en ver daarbuiten.

Natuurlijk wil u eerst weten wat die werkzaamheden gaan kosten. Daarvoor kan u gratis en geheel vrijblijvend contact opnemen met zaakvoerder Andy Dielis. Hij komt graag een kijkje nemen om de huidige situatie te bekijken en zal daarna een offerte op maat bezorgen. Op die manier bent u zeker dat de juiste werken verricht zullen worden.

Neem een kijkje tussen onze realisaties en u zal ontdekken dat wij instaan voor allerhande dakwerken met een uitstekende afwerking.

Lathi Construct gaat geen enkele uitdaging uit de weg en is altijd geïnteresseerd in nieuwe projecten. Ontdek vandaag nog wat Lathi Construct voor u kan betekenen en neem contact met ons op.

dakdekker Contacteer Ons

Wat kost een dakdekker?

De prijs voor een interventie van een dakdekker is dus afhankelijk van twee dingen: de materiaalkeuze en het aantal werkuren. Als vakman willen wij natuurlijk een duurzame afwerking met kwaliteitsproducten afleveren. Desondanks zoeken wij steeds naar de juiste oplossing binnen ieders budget. Wil je graag een raming hebben van de kosten? Neem dan contact met ons op.

Een professionele dakdekker nodig?

Dakwerken

Hellende en Platte Daken

Hellende en platte daken vereisen elk een specifieke aanpak. Zo vereist een hellend dak een waterdicht en voldoende dampopen onderdak. Zo'n onderdak draagt bij tot een betere of volledige winddichtheid van uw dakschild.

Soepele onderdaken verkrijgen ook steeds meer de voorkeur op de stijve onderdakplaten. Dat heeft te maken met plaatsingsgemak en een verbeterde winddichtheid. Een installatie met houtvezelplaats (geplaatst met tand en groefsysteem) garandeert 100% winddichtheid.

De dakbedekking kan bestaan uit betonpannen, pannen in gebakken aarde, natuurleien, kunstleien en staande naad in zink en koper.

Voor de afwerking van platte daken werken we doorgaans met roofing of epdm.

Daktimmerwerken

De werknemers van Lathi Construct hebben allemaal ervaring als schrijnwerker. Hierdoor kunnen we ook instaan voor het plaatsen van kapconstructies, maar ook het bekledne van overstekend en gevels in hout of kunststof.

Dakgoten en Afvoeren

Een dak is niet volledig afgewerkt zonder het plaatsen van dakgoten en afvoeren. Onze vakmannen kunnen instaan voor de plaatsing van goten en afvoeren. We kunnen deze aanleveren in zink of koper.

Dakrenovatie

Oude dakbedekking verwijderen en nieuwe bedekking plaatsen

Hellende en platte daken vereisen elk een specifieke aanpak. Zo vereist een hellend dak een waterdicht en voldoende dampopen onderdak. Zo'n onderdak draagt bij tot een betere of volledige winddichtheid van uw dakschild.

Wanneer de constructie van uw dak nog in goede staat verkeerd, dan is vaak een vernieuwing van de dakbedekking de beste mogelijkheid. Qua dakbedekking heeft u heel wat keuze: betonpannen, pannen in gebakken aarde, natuurleien, kunstleien en staande naad in zink en koper voor hellende daken; EPDM of roofing voor platte daken.

Een overzetdak plaatsen

Soms is het mogelijk om op de bestaande dakbedekking een lattenconstructie aan te brengen. Zoiets noemen we een overzetdak. Om voor dergelijke dakrenovatie te kiezen, moet de onderliggende dakbedekking wel geschikt zijn voor de montage van een houten constructie. Zo is dat bijvoorbeeld bij dakpannen vaak niet mogelijk. We zorgen steeds voor een mooie kwaliteitsafwerking die ervoor zorgt dat het nieuwe dak er weer als nieuw uitziet. Daarom is het aangeraden om eerst contact met ons op te nemen en de situatie ter plaatse te bekijken.

Volledige vernieuwing van dakconstructie

Het kan ook mogelijk zijn dat uw dakconstructie te hard aangetast is door vocht of begint door te zakken. In dat geval is het nodig om een volledig nieuw dak te plaatsen. Een klus van grotere omvang aangezien hier heel wat manuren in kruipen. Aangezien de vereisten voor elk project sterk uiteen kunnen lopen, is het aangeraden contact op te nemen om de huidige situatie te bekijken.