Buitenschrijnwerk & Dakwerken

Buitenschrijnwerk

Lathi Construct is gespecialiseerd in buitenschrijnwerk. Op die manier kan Lathi Construct instaan voor al uw buitenshuis projecten. Als u plannen hebt voor een nieuwbouwproject of renovatie, kunnen wij u voorzien van vakmanschap tegen een eerlijke prijs.

Neem een kijkje tussen onze realisaties en u zal ontdekken dat wij instaan voor buitenschrijnwerk zoals dakwerken, carports, houten poorten, terrassen, etc.

Na meer dan 15 jaar ervaring in de bouwsector, heeft zaakvoerder Andy Dielis in 2015 de stap gewaagd om een eigen zaak op te richten. Rekening houdend met ieders budget en wensen, bieden wij buitenschrijnwerk aan tegen eerlijke prijzen. Met die visie in gedachten is Lathi Construct reeds met veel succes ontvangen.

Dakwerken Omgeving Retie

Met Retie als onze uitvalsbasis, bieden wij onze diensten aan doorheen de regio en gans Vlaanderen. Zodoende treft u onze werven aan in Arendonk, Retie, Dessel, Kasterlee, Turnhout, etc. Ontdek vandaag nog wat Lathi Construct voor u kan betekenen en neem contact met ons op.

Onze Diensten

Hellende Daken en Platte Daken

Hellende daken vereisen een waterdicht en voldoende dampopen onderdak. Zo draagt dit bij tot een betere of volledige winddichtheid van uw dakschild.

Vandaag de dag verdringen soepele onderdaken de stijve onderdakplaten. Dat heeft vooral te maken met plaatsingsgemak en een verbeterde winddichtheid. Een installatie met houtvezelplaat, geplaatst met tand en groef systeem, garandeert 100% winddichtheid.

Voor dakbedekking heeft u keuze uit betonpannen, pannen in gebakken aarde, natuurleien, kunstleien en staande naad in zink en koper.

Voor de afwerking van platte daken werken we doorgaans met roofing of epdm.

Timmerwerken voor Daken

Dankzij onze jarenlange ervaring als schrijnwerker, kan Lathi Construct instaan voor het plaatsen van kapconstructies alsook het bekleden van oversteken en gevels in hout of kunststof.

Isolatiewerken

Eén van de grootste oorzaken van warmteverlies in een woning zijn slecht geïsoleerde buitenmuren. Het isoleren van uw spouwmuren is de beste manier om dit tegen te gaan. U kan tot wel 26% besparen op uw energiefactuur.

Aangezien we geen breekwerken hoeven uit te voeren, is spouwmuurisolatie een werkje dat binnen één werkdag afgewerkt kan worden. We boren, volgens een vastbepaald boorpatroon, gaten in de buitenmuren om via deze gaten inblaaswol te injecteren.

Zodra de spouwmuur gevuld is met glaswol, vullen we de gemaakte gaten netjes op zodat u er niets meer van merkt.

Goten en Afvoeren

Zowel voor nieuwbouw als renovatie, kunnen de vakmensen van Lathi Construct instaan voor de plaatsing van goten en afvoeren. Deze kunnen aangeleverd worden in zink of koper.

Gevelbekleding

Lathi Construct kan instaan voor het plaatsen van gevelbekleding in kunststof of hout.

Renovatiewerken

Renovatiewerken vereisen een andere aanpak dan nieuwbouwprojecten. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in de renovatie van daktimmer, hellende daken en zinkwerk, maar ook het vernieuwen van daken, kapconstructies, goten en oversteekbekleding.

Herstellingswerken

Dankzij onze ervaring met betrekking tot renovatiewerken, kunnen wij ook instaan voor allerhande herstellingswerken.

Carports, Terrassen & Balustrades

We proberen altijd een weg te vinden om elk project waar te maken. Zo hebben we reeds ingestaan voor de plaatsing van allerhande projecten zoals carports, terrassen en balustrades.