Binnenschrijnwerk

Binnenschrijnwerk

Lathi Construct is gespecialiseerd in binnenschrijnwerk. Op die manier kan Lathi Construct instaan voor al uw binnenhuis projecten. Als u plannen hebt voor een nieuwbouwproject of renovatie, kunnen wij u voorzien van vakmanschap tegen een eerlijke prijs.

Neem een kijkje tussen onze realisaties en u zal ontdekken dat wij instaan voor binnenschrijnwerk zoals ramen, deuren, houten vloeren, plafonds, Gyprocwerken, etc.

Na meer dan 15 jaar ervaring in de bouwsector, heeft zaakvoerder Andy Dielis in 2015 de stap gewaagd om een eigen zaak op te richten. Rekening houdend met ieders budget en wensen, bieden wij binnenschrijnwerk aan tegen eerlijke prijzen. Met die visie in gedachten is Lathi Construct reeds met veel succes ontvangen.

Binnenschrijnwerk Omgeving Retie

Met Retie als onze uitvalsbasis, bieden wij onze diensten aan doorheen de regio. Zodoende treft u onze werven aan in Arendonk, Retie, Dessel, Kasterlee, Turnhout, etc. Ontdek vandaag nog wat Lathi Construct voor u kan betekenen en neem contact met ons op.

Onze Diensten

Ramen en Deuren

Lathi Construct verzorgt de plaatsing van uw ramen en deuren met de nodige expertise. Vanaf het opmeten tot het plaatsen van de ramen en deuren zorgen wij voor een perfecte plaatsing. Wij leveren altijd schrijnwerk van topkwaliteit met een prachtige uitstraling.

Gyprocwerken

Met de nodige zorg en vakkennis staan wij in voor al uw gyprocwerken. Gyproc is buitengewoon veelzijdig: scheidingsmuren, valse plafonds, voorzetwanden, afwerking van zolders en zelfs volwaardige leefruimtes, etc.

Met jaren ervaring op zak, weten wij u te zeggen wat wel en niet kan. Rekeninghoudend met ieders budget en wensen, bieden wij vakmanschap aan tegen eerlijke prijzen.

Trappen

Lathi Construct maakt elke trap uniek. Na het opmeten kunnen wij een trap volledig op maat en afgestemd op een ideaal gebruikscomfort afleveren. Zo staan wij graag in voor al uw gesloten, open en zwevende trappen.

Laminaat en Parket

Wil u een parket- of laminaatvloer laten plaatsen? Overweeg dan om Lathi Construct in te huren. Hout is een natuurproduct en daar doet men niet om het even wat mee. Wij hebben de nodige ervaring om parketvloeren en laminaatvloeren perfect af te leveren.

Kasten op Maat

Lathi Construct kan uw huis of kantoor inrichten met maatkasten. Wij plaatsen graag die handige bergplaats waar u al jaren van droomt. Inbouwkasten besparen u enorm veel plaats uit en u kan ze bij ons volledig op maat laten maken.